PAVLOVIĆ INTERNATIONAL BANK

  • 77

PAVLOVIĆ INTERNATIONAL BANK a.d. Slobomir, Bijeljina

Pavlović International Bank sa sjedištem u Slobomiru, nakon kupovine i pripajanja "Semberske banke" iz Bijeljine, "Privredne banke" Brčko i "Privredne banke" Doboj, čini jednu modernu međunarodnu banku, koja svojom mrežom poslovnica pokriva veliki dio teritorije Republike Srpske.

Naši komitetnti ostvaruju prednost u poslovanju putem rasporostranjene mreže, stručnim osobljem i savremenom opremom za obavljanje svih vrsta bankarskih poslova, značajnim depozitnim potencijalom za kreditiranje profitabilnih biznis programa, efikasnim obavljanjem međunarodnog platnog prometa (SWIFT), E-bankingom, uslugama kartičarskog poslovanja i pružanjem palete bankarskih proizvoda i usluga za druge potrebe.

Sigurnost, tradicija i poverenje su osnova našeg poslovanja. Mi se fokusiramo na Vas, slušajući Vaše pojedinične zahtjeve i izazove. Naši ljudi imaju iskustvo da procijene Vaše potrebe i autoritet da predstave rješenje i donesu odluku brzo i efikasno sa minimum birokratije. Kod Pavlović International Bank Vi ste centar naše pažnje a Vaše solidno finansijsko stanje je naš priroritet.


Otvorena radna mesta


Direktor filijale u Doboju Na neodređeno