Integralog d.o.o.

  • 1,269

Integralog d.o.o.

Tvrtka Integralog d.o.o. je osnovana 2008. godine, a počela je s radom 2009. godine. Sam naziv tvrtke je složenica od „integralna logistika“. To je ono što tvrtka ima u svojoj viziji i fokusu – LOGISTIKA I TRANSPORT – pružiti klijentu kompletan servis od dovoza robe sa mjesta njezinog nastanka ili kupovine, preko carinjenja, do skladištenja, manipulacije, distribucije, te naravno povratne logistike.

Naš visokoobrazovani tim koji se sastoji od specijalista sa dugogođišnjim iskustvom iz područja logistike, informatike, maloprodaje i organizacije poslovnih procesa, svoje znanje iz ukupnog poslovanja poduzeća koristi u izradi najboljeg individualiziranog (custom made) logističkog rješenja za pojedinog klijenta. Usluga koju naša tvrtka pruža

je tzv. 3PL usluga (third party logistics), čija je osnova sveukupna briga o tijeku roba naših klijenata od mjesta njezina nastanka do mjesta krajnje potrošnje na najracionalniji način. Klijentima su na raspolaganju suvremene tehnološke prednosti, te kompletna logistika i transport.


Otvorena radna mesta


Skladišni radnik - viličarist (m/ž) Na neodređeno


Skladišni radnik viličarist (m/ž) -2 izvršioca Nije navedeno