AHM doo Lukavac

  • 118

AHM doo Lukavac

AHM DOO

AHM D.O.O. je kompanija specijalizirana za proizvodnju, remont, modernizaciju i popravljanje višenamjenskih mašina ljepilica.  Nudimo projektiranje i proizvodnju mašina i drugih alata za savijanje i lijepljenje svih vrsta kartona (uključujući komplikovane kartone).

 

Naša misija jeste razviti proizvode koje će biti prepoznatljivi kako na domaćem tako i na  inostranom tržištu za inudstriju kartonskih pakovanja. Težimo ka tome da povećamo  zadovoljstvo naših kupaca slušajući i odgovarajući na njihove potrebe.

 

Naša vizija jeste da inovativnim idejama i primjenom novih tehnologija  kreiramo trendove u industriji karotnskih ambalaža. Uz moto „ako hoćeš možes“  dokazat ćemo da se i najhrabrije vizije ostvare.

 

 Oblasti u kojima kompanija ima iskustva i u kojima smo uspješno plasirali naše proizvode i usluge su:

 

  • Remonti, popravke, modernizacija i automatizacija mašina ljepilica za kartonske ambalaže.
  • Alati - Za obradu kartonskih ambalaža potreban je velik broj različitih alata za savijanje kartona. AHM kompanija nudi alate za sve vrste tipova i proizvođača mašina. Pored alata nudimo i proizvode i opremu koja će obezbjediti bolji tok i veću produktivnost materijala u jednoj fabrici kartonskih ambalaža kao konvejeri, okretni stolovi, stolovi za pakovanje i sl.
  • Obuka operatera  - Iskustvo nam je pokazalo da inostranim kompanijama nedostaju operateri za ovu vrstu mašina koji imaju visok stepen poznavanja tehnologije obrade kartonskih ambalaža. Naša kompanija nudi usluge obučavanja operatera u pogonima kupca ili pogonima AHM kompanije, kao i konsulstanske usluge.
  • Projektovanje i izrada novog tipa mašina  - Za relativno mali vremenski period od osnivanja kompanije, prateći trend ove industrije AHM doo je uspio da uspješno plasira na EU tržište sopstvenu mašinu BiH porijekla. INTER HST je produkt AHM kompanije, riječ je o mašini koja izvršava više funkcija:

-          Transport kartonskih ambalaža uz dodatne funkcije koje osiguravaju pravilan ulaz ambalaže u mašinu,transport i izlaz ambalaže iz mašine.

-          Automatsko apliciranje silikonskih traka na kartonske ambalaže uz kontrolu doziranja vrućeg ljepila koji se neposredno prije trake aplicira na ambalažu.

-          Automatsko apliciranje samoljepljeve trake za otvaranje ambalaža.

 

Na sljedećim linkovima možete pogledati kako radi i kako izgleda naša mašina BIH porijekla Inter HST:

https://drive.google.com/file/d/0BzCvt3k2CQ89NGVmN2ZPOExxcEU/view?usp=drivesdk

https://drive.google.com/open?id=0ByYQ7Glq7u_QVm40TmxRNWotck0

https://drive.google.com/open?id=0ByYQ7Glq7u_QRWtvbEkwa3RHVEU

 

Na sljedećim linkovima možete pogledati kako funkcioniše aplikator silikonske trake montiran na drugu mašinu, ovaj sistem nazivamo i samostojeći, jer je kompatibilan i se može montirati i na druge mašine ljepilice. 

https://drive.google.com/open?id=0ByYQ7Glq7u_QRHR3Y29sNm5MWkE

Za više informacija, možete posjetiti našu web stranicu:
www.ahm.ba.


Otvorena radna mesta


Terenski tehničar (m/ž) -1 izvršilac Na neodređeno


CNC Operater (m/ž) -1 izvršilac Na neodređeno