GMP kompani d.o.o.

  • 65

GMP kompani d.o.o.

Kompanija GMP sa sjedištem u Banja Luci već 15 godina je najveći proizvođač namještaja u regiji, a zbog povećane potražnje odlučili smo se na ulaganje i proširenje kapaciteta proizvodnje. U tu svrhu instalirali smo novi proizvodni pogon u objektu kod Prijedorske petlje u Banjaluci.
Ovaj korak je tek prvi u planiranom proširenju kapaciteta koji je veći za 40% u odnosu na dosadašnji. Samim tim zaposleno je dvadeset novih radnika, a u planu je da se u naredne dvije godine zaposli još četrdeset do pedeset. Naša vizija je da usavršavamo svoje proizvode, znanja, tehnologije, ljudske resurse, da uvijek idemo korak dalje, te smo se iz tog razloga odlučili na hrabru odluku u ovim kriznim vremenima i investirali smo u proširenje proizvodnog pogona.
Naša kompanija svojom djelatnošću i uspjehom kontinualno doprinosi razvoju privrede. Trenutno zapošljava 230 radnika, a taj broj je stalno u porastu. Osnovna djelatnost je prozivodnja tapaciranog namještaja. GMP je izvozno orjentisana fabrika o čemu svjedoči činjenica da se izvozi preko 70% proizvodnje. Proizvode možete pronaći u svim većim salonima namještaja u BiH, Srbiji, Hrvatskoj, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji, Italiji, Njemačkoj i Moldaviji.
Pored proizvodnje GMP ima i svoj maloprodajni salon namještaja GMP Enterijeri u ulici Karađorđeva 2, Banja Luka. Ove godine obilježavamo šest godina uspješnog poslovanja.


Otvorena radna mesta


Arhitekt – dizajner enterijera (m/ž) -1 izvršilac Na neodređeno